Фотоальбом - пам’ять на роки

02.09.2020

Фотоальбом - пам’ять на роки

 

Фотоальбомнайкращий спосіб зберегти спогади і враження про різні події життя. І це незважаючи на те, що ми живемо в еру цифрових технологій. Найсучасніший винахід не замінить простий фотоальбом на пам’ять, сторінки якого можна гортати у колі найближчих людей.

Сьогодні існує чимало видів фотоальбомів. Щоб вам легше було обрати альбом, ми розкажемо про основні з них.

 

Переваги створення фотоальбому

У нашому житті постійно трапляються події, спогади, які дуже цінні для нас: випускний, весілля, хрещення, народження дитини, дні народження, корпоративи тощо. Найкращий спосіб зберегти ці моменти на довгі роки – сфотографувати та кожного разу з насолодою роздивлятися дорогі серцю моменти і ділитись цими фото з рідними, друзями.

Фотоальбом стане справжньою реліквією вашої родини. Ви можете самі створити цілу колекцію фотоальбомів і передавати її своїм дітям, онукам.

Види фотоальбомів

Сьогодні є безліч способів зберігати зображення. Цифрові технології надали можливість зберегти практично безмежну кількість зображень на комп’ютері, ноутбуці, флешці або у цифровій фоторамці. Але тут є вагомий недолік. На диску або флешці інформація може зберігатись не більше, ніж 10 років. Потім виникають проблеми з її відтворенням. Може статись так, що інформація не буде читатись, навіть якщо носій не був пошкодженим. Дуже важливо про це пам’ятати!

Завжди приємно доторкнутись до сторінок, на яких зображені милі серцю люди і чарівні моменти життя. Тому не втрачають популярності традиційні фотоальбоми у вигляді книги, журналу, альбому.

Фотокнига 

Це сучасна альтернатива традиційному фотоальбому. Ви можете надіслати фото через Інтернет і отримати їх у вигляді фотокниги. Для цього використовуються найсучасніші технології. Яскравий приклад – випускні фотокниги для садочків, шкіл. Цікаво, що вони зберігаються без втрати якості зображення до двісті років.

Переваги фотокниги:

  • така технологія дозволяє сторінкам розкриватися на 180 градусів. Це створює необмежені можливості для дизайну кожної сторінки;

  • тверда обкладинка та цупкі сторінки на основі пластику;

  • для друку ми використовуємо сучасні цифрові машини Noritsu. Вони забезпечують стабільно найкращу передачу кольору та високу якість друку;

  • класичний хімічний спосіб друку забезпечує найвищі показники якості та високу деталізацію зображення. Цю сучасну технологію ми успішно використовуємо для друку фотокниг та фотодруку загалом.

У Lovebook можна зробити фотокнигу будь-якої тематики, розміру. Друк фотокниги здійснюється з використанням сучасної технології. Усі побажання замовника враховуються до найменших деталей. Вартість при цьому помірна. Це цікава альтернатива звичайному альбому.

Цифровий альбом

Цифровий альбом – цікава і сучасна альтернатива. Це фотокнига, яка друкується поліграфічним способом на сучасному цифровому обладнанні. Фото у цифровому альбомі друкуються на крейдованому папері, цей папір доволі м'який та створює ілюзію, що ви переглядаєте журнал зі своїми фотографіями. Тверда обкладинка альбому може бути обтягнута італійським шкірзамінником або високоякісним палітурним текстилем. Можна підібрати цікавий індивідуальний дизайн обкладинки, сторінок, форзаців. Цифровий альбом доступний у восьми форматах від маленького 15х15 см до найбільшого 30х40 см.

Переваги цифрового альбому:

  • альбоми, виготовлені за технологією Printbook, створені, щоб вмістити ще більше ваших фото;

  • цифровий альбом може містити від 40 до 260 сторінок;

  • у ньому можна розмістити від 40 до 1000 фотографій;

  • він має тверду обкладинку із шкірзамінника або текстилю та тонкі сторінки;

  • швидко виготовляється;

  • помірна вартість;

  • персоналізація обкладинки альбому, зробити індивідуальний напис або тиснення.

Фотоальбом

Це традиційна форма збереження милих серцю зображень. Він може бути створений у будь-якому стилі, формі, розмірі. Чимало наших клієнтів замовляють саме їх та збирають цілу колекцію, яка в інтер’єрі виглядає дуже стильно. Вона завжди під рукою. Таке зібрання цікаво погортати як на самоті, так і у теплому родинному колі.

Переваги фотоальбомів:

  • виготовлений із матеріалів високої якості;

  • має тверду обкладинку із шкірзамінника або палітурного текстилю;

  • має цупкі сторінки із дизайнерського паперу;

  • у комплект до альбому ми додаємо двосторонній скотч для вклеювання фотографій.

У фотоальбомі можна розміщувати фото форматів 9х13, 10х15, 13х18, 15х21, 20х30. Кріпити фото рекомендуємо двостороннім скотчем, який ми додаємо до альбому, або канцелярським клеєм.

На сторінках фотоальбому можна писати ручкою чи маркером. Фотоальбом доступний у трьох форматах 23х23 см, 23х33 см, 33х33 см.

Можлива тематика фотоальбомів

Щоб можна було легко відшукати потрібні фото, радимо створювати тематичні альбоми: «Мандрівки», «Весілля», «Дитячий», «Шкільний» тощо.

Дитячий фотоальбом

З народженням дитини батьки прагнуть запам’ятати кожен момент її життя: перший день, посмішку, повзання, перший крок тощо. Саме такі знімки увійдуть до колекції дитячого альбому. З роками вони стануть безцінними не тільки для батьків, а й для самої дитини. Можна окремо зібрати моменти від народження до походу в дитячий садочок.

Весільний фотоальбом

Весілля – це крок, з якого починається нове життя разом з коханою людиною. Обов’язково слід зафіксувати цю довгоочікувану подію. На цих сторінках буде жити ваше кохання. Вони допоможуть пригадати ці чарівні моменти через роки.

Сімейні фотоальбоми

Гарний родинний альбом збереже зображення найцінніших людей у вашому житті. Як це чудово! Ви зможете у будь-який момент подивитись на дідуся і бабусю, батьків. Навіть, коли їх уже не буде поряд, вони житимуть на сторінках.

Особистий фотоальбом

Тут ви зберете свої власні знімки. Зберіть колекцію найцінніших моментів, найкращих знімків, де ви собі дійсно подобаєтесь. Така збірка завжди буде дарувати позитивні емоції.

Ми розказали про основні і найбільш популярні альбоми для фото. Кожен з них має незаперечні переваги. Насправді варто спробувати усі, щоб мати свою думку. Можна підібрати гарні коробки для фотоальбомів, стильні обкладинки. Експериментуйте! Відчуйте себе дизайнером і справжнім митцем!

Телефонуйте! У нашому каталозі можна придбати або замовити різні види фотоальбомів. Вони сучасні, з продуманим дизайном, якісні і зроблені на високому професійному рівні. Такий альбом можна придбати для себе, а можна подарувати рідним, друзям, колегам. Ми виготовимо фотокниги саме для вас, унікальні і якісні.